AMD съобщи, че процесорите AMD EPYC  са в сърцевината на

...
AMD съобщи, че процесорите AMD EPYC  са в сърцевината на
Коментари Харесай

Процесорите AMD EPYC влизат в следващото поколение системи за съхранение на данни на Hewlett Packard Enterprise Storage

AMD заяви, че процесорите AMD EPYC  са в сърцевината на новото предложение на Hewlett Packard Enterprise (HPE) – Alletra 6000. Това е инфраструктурно решение за облачно предпазване на данни, което поддържа значими бизнес приложения, работейки в цифровия облак.

Новите системи HPE Alletra 6000 употребяват процесорите AMD EPYC 7002 серия, които разполагат с 8 до 64 високопроизводителни ядра. Освен това, те поддържат PCIe 4 интерфейса с нараснала пропускателна дарба, с цел да предложат до 3 пъти по-висока продуктивност от предходните HPE Nimble Storage решения основани единствено на флаш памет. HPE Alletra 6000 е предложение за смела смяна в метода на работа с данни, защото разрешава на ИТ отделите да преминат от владение и поддръжка на инфраструктура за данни към реализиране на достъп и потребление на данните при поискване и „ като услуга “.
“Процесорите AMD EPYC дават на HPE Alletra 6000 ултраефективна архитектура, която е проектирана да обезпечи висока, непрекъсната продуктивност с водеща в промишлеността успеваемост на работа с данните “, сподели Омер Асад, вицепрезидент и общоприет управител, Primary Storage, HCI & Data Management Services в HPE.
„ Успяхме да използваме високия брой ядра и увеличената честотна лента, поддържана от PCIe 4 поддръжката на процесорите AMD EPYC, с цел да доставим система, която обезпечава огромна успеваемост за сериозни за бизнеса натоварвания със строги задължения във връзка с услугите за отказоустойчивост и продуктивност “
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР